Статтi сторiнка 7

Переваги пустотного перекриття

Переваги Терива перед іншими видами перекриттів: простота і висока швидкість монтажу, перекриття працює як один цілісний елемент, одне з кращих рішень при реконструкції будівель, перекриття компактне і легке.
Січень 20, 2020
Читати

Перекриття ТЕРІВА

Технічні дані перекриття Теріва: модуль розмірів перекриття - 1.20 - 8.60 м., Відстань між осями балок - 60 см., Висота монолітного шару бетону - 3 см., Мінімальний клас монолітного бетону - в 20/25, конструктивна висота перекриття - 24 см.
Січень 20, 2020
Читати

Технологія ТЕРІВА

Міцні, легкі, зручні при монтажі збірно-монолітні міжповерхові перекриття майже два десятки років використовуються в багатьох країнах Європи і Скандинавії. Тепер ці перекриття на підставі зарубіжної ліцензії виробляються і в Україні.
Січень 20, 2020
Читати

Газобетонні блоки UDK

Детальну інформацію про кількість м.куб на піддоні, кількість штук на палеті, кількість квадратних метрів на піддоні газобетону UDK Gazbeton Ви зможете дізнатися на цій сторінці.
Січень 20, 2020
Читати

Технічні характеристики і властивості пористого бетону Solbet

Натуральна сировина, що використовується для виробництва матеріалів SOLBET, гарантує екологічність продукту. Для виготовлення пористого бетону SOLBET використовуються виключно натуральні сировинні матеріали: вапно, пісок, вода.
Січень 20, 2020
Читати